Over LIONA SOCCER

LIONA SOCCERCAMPS:    SOCCER. FUN. FRIENDS. TRAINING VAN EEN ECHTE ORANJE LEEUWIN!

Het leukste 3-daagse voetbalkamp van Nederland. Drie dagen lang ga je voetballen, trainen, trucs leren en natuurlijk enorm veel plezier maken met je vrienden, hoe leuk is dat! 

ORGANISATIE
De Liona Voetbalkampen worden georganiseerd door Liona Soccer en Bovelander Kampen.
Liona Soccer Camps werkt met onder andere Oranje-internationals Leonne Stentler en  Renate Jansen, die als geen ander weten wat er in het vrouwen voetbal speelt en zorgen voor altijd up-to-date trainingen en tacktieken.

Olympisch hockeykampioen Floris Jan Bovelander, organiseert al meer dan 20 jaar hockeykampen en sportclinics door het hele land. Bovelander kampen hebben ruime ervaring en getrainde staf en maken van ieder kamp een onvergetelijke herinnering.

TRAININGSPROGRAMMA
Het trainingsprogramma van de Liona soccer camps wordt gemaakt onder leiding van Leonne Stentler en haar staff. Leonne speelde zelf van 2008 tot 2013 voor de Oranje Leeuwinnen en daarnaast voor Ajax en Ado Den Haag. Tijdens de LIONA SOCCER CAMPS zal er een echte OranjeLeeuwin haar kunsten komen vertonen en kan je haar alle vragen stellen die je ooit hebt willen stellen. Uiteraard zet ze na afloop haar hanttekening op jouw LIONA shirt! 

 

FILOSOFIE: Kwaliteit en prestatie gaan altijd hand in hand met ontspanning en plezier.
LIONA SOCCER CAMPS staan garant voor veel voetbal met spectaculaire trainingen en veel aandacht voor het sociale programma. Met een sociaal programma bedoelen we activiteiten die voor een flink deel toegespitst zijn op sociale interactie tussen de kinderen. Uiteraard staan de voetbalactiviteiten centraal. Iedere deelnemer wordt uitgedaagd met nieuwe oefeningen en veel wedstrijdjes. Maar een gezellige sfeer en lol maken op én buiten het veld maken is minstens zo belangrijk. Om de sociale interactie te stimuleren zijn er geweldige kampspellen als levend Stratego, het Australisch dierenspel én gekke shows. Iedereen doet mee, doet gek, heeft lol. Niemand valt erbuiten, iedereen maakt vrienden. De leiding van het kamp bepaalt op welke creatieve manier er invulling wordt gegeven aan het sociale programma. Zo is geen kamp precies